Blog - ce este nou?

Sistemul de franare al trotinetelor electrice.
0 comentarii
482 vizualizari
Pasiune Ezotron

Sistemul de frânare reprezinta cea mai importantă caracteristică de siguranță a unei trotinete electrice.

Tipuri de anvelope pentru trotinetele electrice
0 comentarii
244 vizualizari
Pasiune Ezotron

Avantajele si dezavantajele anvelopelor umplute cu aer fata de cele solide in cazul trotinetelor electrice

Modul de încărcare al trotinetelor electrice Ezotron și verificarea nivelului de incarcare al bateriei.
0 comentarii
719 vizualizari
Pasiune Ezotron

Trotinetele electrice Ezotron sunt echipate cu un port de încărcare, sau doua porturi de incarcare, incorporate in trotineta ce permit o incarcare lenta, in cazul utilizarii unui singur port, sau incarcare rapida in cazul utilizarii ambelor porturi

Care este diferența dintre o baterie 21700 și o baterie 18650 ?
0 comentarii
223 vizualizari
Pasiune Ezotron

Amperajul si autonomia baterilor trotinetelor electrice Ezotron este data de tipul celulelor. Aceste celule pot fi de tip 21700 sau de tip 18650.

Impactul trotinetelor electrice in orasele aglomerate
0 comentarii
286 vizualizari
Pasiune Ezotron

Trotinetele electrice sunt un mijloc de transport accesibil raportat la aproape orice venit, indiferent de statutul socio-economic, care in conditiile aglomeratiilor urbane actuale, au devenit alternativa ideala de a inlocui autoturismul in transportul urban, pe distante scurte.

Conceptul de Smart City, Vehicul Eco si Micromobilitate.
0 comentarii
222 vizualizari
Pasiune Ezotron

Un oras "smart" este un oras care colecteaza informatii si foloseste tehnologia moderna pentru a fluidiza traficul, a imbunatati transportul public, a reduce poluarea si consumul de energie, relatia cetatenilor cu autoritatea, conditiile de locuire si sistemul de sanatate si educatie. Pe scurt, un oras care foloseste tehnologia pentru a imbunatati viata locuitorilor. Trotinetele electrice sunt parte dintr-un oras considerat smart, fie ca sunt de tip sharing prin aplicatiile mari cat si cele individuale achizitionate de cetateni.

Cele mai utile accesorii pentru trotinete electrice Ghid Ezotron.
0 comentarii
320 vizualizari
Pasiune Ezotron

Citiți ghidul Ezotron si aflati care sunt cele mai bune accesorii pe care le puteți cumpăra pentru o trotineta electrica.

Fie ca achizitionati gama cea mai accesibila de trotinete electrice Ezotron, fie cea mai complexa, specialistii Ezotron va pun la dispozitie o gama variata de accesorii pentru trotinete electrice. Din pasiune pentru trotinetele electrice de calitate.

Utilizarea, depozitarea si intretinerea trotinetelor electrice Ezotron pe durata anotimpului de iarna
0 comentarii
216 vizualizari
Pasiune Ezotron

Utilizarea trotinetelor electrice Ezotron in anotimpul de iarna, presupune asumarea riscului generat de umiditatea excesiva existenta in atmosfera. Totodata iarna strazile sunt stropite cu material anti-derapant, acesta fiind un compozit chimic, ce poate coroda materialele din care este compusa trotineta.

Comparatie intre trotineta electrica si bicicleta electrica.
0 comentarii
232 vizualizari
Pasiune Ezotron

Trotineta electrica Ezotron iti ofera bucuria de a trai senzatii intense, in conditii Eco, accesand performante de top, atat OnRoad cat si OffRoad, la preturi mai accesibile in comparatie cu bicicleta electrica.

Cum intretinem bateria unei trotinete electrice Ezotron ?
0 comentarii
331 vizualizari
Pasiune Ezotron

Cât va dura bateria pentru trotineta ta electrica? Depinde doar de tine. Mai jos puteți găsi câteva sfaturi despre întreținerea bateriei.