Dupa achizitia unei trotinete electrice, va intrebati, de asemenea, dacă există accesorii pe care le puteți cumpăra pentru a face noua dvs. achiziție mai distractivă.

Citiți ghidul Ezotron si aflati care sunt cele mai bune accesorii pe care le puteți cumpăra pentru o trotineta electrica.

Fie ca achizitionati gama cea mai accesibila de trotinete electrice Ezotron, fie cea mai complexa, specialistii Ezotron va pun la dispozitie o gama variata de accesorii pentru trotinete electrice.

Astfel, pentru a va infrumuseta trotineta electrica va recomandam:

1.       Set proiectoare fata tip Led Angel light trotineta electrica.

Acest model de proiectoare sunt un ``must have`` deoarece pe langa faptul ca arata senzational, acestea sunt foarte utile, fiind proiectoare performante cu LED si nu in ultimul rand sunt la preturi foarte accesibile. Pentru trotinetele Ezotron compatibilitatea este pentru modelele: EZ-32, EZ-50B, EZ-50R, EZ-50Y, EZ-51.

Set proiectoare fata tip Led Angel light trotineta electrica Ezotron EZ-32, EZ-50B, EZ-50R, EZ-50Y, EZ-51

2.       Aparatorile de noroi, de asemenea, sunt accesorii utile atunci cand avem parte de vreme ploioasa dar nu numai. Aparatorile de noroi sunt importante si o necesitate in momentul in care mergem la munca cu trotineta electrica, sau la un centru comercial, sau la o intalnire…de fapt, trebuie sa le aveti montate tot timpul pe trotineta d-voastra electrica. Astfel, Ezotron, dispune de doua modele de aparatori pentru trotineta d-vs electrica:

Aparatori noroi model clasic fata/spate pentru Ezotron EZ-50B, Ez-50R, EZ-50Y, EZ-51

 

Aparatori noroi model sport fata/spate pentru Ezotron EZ-50B, Ez-50R, EZ-50Y, EZ-51

3.       Al treilea accesoriu recomandat de echipa Ezotron este scaunul special creat pentru trotineta electrica. Este important sa avem si aceasta optiune a trotinetei electrice. Scaunele sunt pliabile si detasabile, fiind create special pentru trotinetele electrice. Specialistii Ezotron in trotinete electrice va ofera un model clasic la preturi accesibile :

Scaun pentru trotinete electrice Ezotron EZ-50B, EZ-50R, EZ-50Y, EZ-51, EZ-60

4.       Pentru momentele neprevazute este important sa aveti un atuu …si acesta poate fi o unealta multifunctionala de tip briceag…pentru a-l avea tot timpul cu dvs. Acest accesoriu este special pentru trotinete electrice.

Scula multifunctionale tip briceag pentru trotinete electrice (ezotron.ro)

De asemenea, recomandarea specialistilor EZOTRON este sa purtati si casca de protectie, speciala pentru trotinetele electrice, chiar daca nu este reglementata prin legislatie... O cască poate părea o măsură de siguranță  exagerata, pe care nu va trebui să o folosiți niciodata, dar cu siguranță este mai bine să o aveți și să nu o folosiți niciodată decât să nu o aveți și să regretați decizia.

Nu ezitati sa vizitati pagina de acesorii pentru trotinete electrice si sa fiti atenti la reducerile si ofertele EZOTRON:

Accesorii pentru trotinete electrice. (ezotron.ro)  Oferte si reduceri trotinete electrice Ezotron

De asemenea, nu confundati accesoriile cu piesele de schimb pentru trotinetele electrice. Accesoriile reprezinta optiuni suplimentar pentru trotinetele electricac Ezotron, pa cand piesele de schimb sunt necesitati pe durata de viata a trotinetei electrice, in vederea utilizarii acesteia in conditii optime

Piese de schimb pentru trotinete electrice. (ezotron.ro)

Distribuie

Produse asociate

comentarii (0)

Fara comentarii