Trotineta electrica in pandemia de COVID-19.

Trotineta electrica in pandemia de COVID-19.

 

 

Pandemia de Coronavirus ne-a schimbat modul de gandire si ne-a obligat sa ne gandim la mijloace alternative de transport.

 

De exemplu, mii de trotinete electrice au ajuns pe străzile din UK, după ce pandemia de coronavirus a convins autoritățile locale să se concentreze asupra unor forme alternative de transport si au legalizat pentru o perioada de 12 luni (din 4 Iulie 2020) trotinetele electrice pentru a fi utilizate pe soselele si spatiul public.

 

Speranța Guvernelor ce au legalizat aceasta forma de transport este că trotinetele electrice vor permite mai multor persoane să se întoarcă la birou fără a fi nevoie să aglomereze trenurile și autobuzele, riscând raspandirea infecției cu Covid-19, și fără a adăuga congestionarea rutieră sau emisiile generate de mașini.

 

Trotinetele electrice este un mijloc de transport ce reprezinta viitorul, nepoluante, usor de intretinut, eficiente si accesibile. Trotinetele electrice EZOTRON va ofera solutii multiple dintr-o colectie variata, plecand de la trotinete electrice la preturi accesibile din gama profesionala ER, ET si S12, precum si solutii pentru pasionati din seria EZ si 10X.

 

Trotinetele electrice EZOTRON din seria ER, ET si S12 sunt o alternativa viabila la trotinetele operatorilor multinaționali, cum ar fi Lime, Bird, Tier și Voi.

 

Industria britanica s-a deschis la 2 ani dupa ce alte piete din Europa au reglementat domeniul trotinetelor electrice. Astfel, Parisul a fost văzut ca cea mai mare piață de trotinete electrice din lume, dar cu noua legislatie din UK s-ar putea ca Londra sa depaseasca curand aceasta piata. Capitala franceză a emis recent, de urgenta, autorizații Lime, cu sediul în Silicon Valley, Tier Mobility din Germania și operatorului local francez Dott, în speranța de a aduce ordine într-un oraș care a fost depășit cu peste 20.000 de autoturisme.

 

La o analiza mai atenta ne vom da seama ca nu doar Parisul a depasit numarul de autoturisme, ce ziceti de traficul si poluare din Bucuresti? Parerea noastra este ca marile orase sunt depasite de problemele legate de trafic. Solutia in aceste orase supraaglomerate o reprezinta TROTINETA ELECTRICA, fiind fiabila, eficienta si usor de folosit.

 

Trotinetele electrice reprezinta un mijloc de transport ce reprezinta viitorul, nepoluante, usor de intretinut, eficiente si accesibile. Trotinetele electrice EZOTRON va ofera solutii profesionale la preturi accesibile 

Distribuie

Produse asociate

comentarii (0)

Fara comentarii