Trotineta electrica Off Road EZOTRON

Trotinetele electrice Off-Road Ezotron vă vor oferi senzatii extreme. Este ca si cum ați experimenta o cursa de adrenalină pură, copilărească, în care uiti stresul cotidian și trăiesti doar momentul emoției.

Este posibil ca unii dintre voi să citiți acest randuri știind deja cele mai multe detalii despre trotinetele electrice off-road și doriți doar să aflați câteva sfaturi de top. S-ar putea ca alții să se întrebe ce este o trotineta electrica de teren și de ce ar trebui să fie interesati de un astfel de produs.

Când cautati modelul potrivit de trotinete electrice off-road în general, este important să alegeti trotineta potrivita in functie de greutatea dumneavoastra.

Astfel, modelele Ezotron ER-10, ER-12. ET-20, ET-21, ET-24, ET-24, ER-32, ER-33, 10X si S12, ofera suport pentru o sarcina maxima de 150 de kg, in timp ce modelele EZ-50Y, EZ-50R, EZ-50B, EZ-51 permit o sarcina maxima de 200kg

Pentru a beneficia la maximum de performanțele trotinetelor Ezotron, trebuie să vă asigurați că aceasta este potrivita pentru suprafata pe care doriti sa o utilizati

O comparație ușoară este cu cea a unui ciclist profesionist. Acesta nu ar putea să concureze într-o cursă rutieră cu pneuri montane montate în loc de pneuri pentru asfalt. Simplul fapt că sunt proiectate diferit, le permite să funcționeze optim atunci când sunt utilizate pentru scopul lor specific.

Există o varietate de trotinete electrice Ezotron, astfel incat sa va putem îndeplini orice necesitate. De exemplu, dacă cautati o trotineta pe care sa o utilizati pe terenuri denivelate, cum ar fi trasee sau căi forestiere / de drumeții (semi off-road), atunci o trotineta electrica ca Ezotron ER-10. ER-12, ET-20 ET-21. ET-24,ET-25 Ezotron 10X, Ezotron S12 pot deveni cel mai bun prieten al dvs.

Dacă doriți să abordati trasee montane sau forestiere dificile (cu echipament de siguranță pornit, desigur), atunci oricare din modelele Ezotron ER-32, ER-33, EZ-50Y, EZ-50R, EZ-50B, EZ-51, este fiara de care aveți nevoie.

Toate modelele de trotinete electrice Ezotron, cu aptitudini off-road cat si semi off-road, pot fi de asemenea utilizate pentru activitati de zi cu zi, cum ar fi o deplasare la un centru comercial, la birou, sau pentru o plimbare relaxanta in parc. Insa pentru a simti cu adevărat emotie, trebuie să abordați obstacolele care par aproape imposibile.

Acum, pentru a răspunde la întrebare, daca ai avea nevoie de o trotineta Ezotron, raspunsul este unul simplu. Absolut da, deoarece trotinetele electrice Ezotron sunt considerate vehicule electrice versatile, care imbina elemente din ambele lumi, mai exact din lumea off-road si cea on-road.

Concluzionand, trotinetele electrice Ezotron sunt vehicule pliabile, care imbina puterea motoarelor ce conduc la viteze de 100 km/h, cu bateriile li-ion avand celule LG sau Samsung pentru o autonomie ridicata de pana la 120km, dar si cu un sistem de suspensie ultra performant, astfel incat sa va puteti bucura de acea călătorie confortabila pe care o căutați, fie pe drum accidentat sau pe asfalt.

Nu ezita sa ne contactezi pentru consultanta.

 

Distribuie

Produse asociate

comentarii (0)

Fara comentarii