Trotinetele electrice Ezotron o investitie mai buna decat masina.

În ultimul deceniu, aproape 200 de miliarde de dolari au fost investiți la nivel global în mobilitate, pentru a îmbunătăți transportul. Drept urmare, transportul de micromobilitate, precum trotinetele electrice, a luat amploare în marile orașe de pe glob in ultimii ani. Referitor la cererea actuală de trotinete electrice, un studiu realizat de Grand View Research Inc. indica faptul ca piața trotinetelor electrice va continua să crească până la 41,98 miliarde de dolari până în 2030.

 

 Astfel apare întrebarea: trotinetele electrice sunt o investiție mai bună decât mașinile? La urma urmei, odată cu creșterea traficului și a prețurilor combustibililor din întreaga lume, micromobilitatea poate fi viitorul transportului. Dacă încă nu sunteți hotărât sa cumpărați o trotineta electrica Ezotron sau o mașină, iată patru motive pe care să le luați în considerare investițiile într-o trotineta electrica Ezotron.

 

 

 

1. Economisiți mai mult cu trotinetele electrice

De la achiziționare până la întreținere, trotinetele electrice vă vor economisi mai mult din costuri, mai ales pe termen lung. Cu un buget incepand de la 4399 lei puteti achizitiona o trotineta electrica Ezotron, profesionala, cu specificatii de top. Spre exemplu la acest pret de 4399 lei  puteti achizitiona modelul Z100, avand un motor de 1000w si o baterie de 48V-21Ah LG, ce va permite atingerea unei viteze maxime de 55 km/h si o autonomie de pana la 65km. Aceste trotinete sunt perfecte pentru deplasări sau comisioane de zi cu zi, fiind ideale si pentru servicii de curierat ca si Glovo sau FoodPanda. In comparatie, cumpărarea unei mașini vă poate costa în medie circa 63.700 lei in Romania. Aceasta este o sumă semnificativă, mai ales dacă aveți nevoie de transport doar pe distanțe scurte în orașul sau cartierul dvs.

 

 

 

O mașină are un avantaj atunci când vine vorba de călătorii pe distanțe lungi. Cu toate acestea, trotinetele electrice sunt mai rentabile atunci când vine vorba de un stil de viață de zi cu zi. Mai mult, trotinetele electrice elimină necesitatea de combustibil, reducând un alt cost în cheltuielile dumneavoastră. Potrivit Asociației Automobilelor Australiene (AAA), familia australiană medie cu două mașini plătește în medie 3.500 de dolari pe an doar pentru costurile combustibilului. Trotinetele electrice reduc semnificativ aceste costuri

 

În cele din urmă, comparativ cu mașinile, trotinetele electrice necesită costuri de întreținere mult mai mici, atâta timp cât aveți grijă sa o intretineti corespunzator . În general, costul alimentării trotinetelor electrice reprezintă doar 1% din costul conducerii unei mașini.

 

 

 

2. Călătoriți pe distanțe scurte mai rapid și mai convenabil

Trotinetele electrice rezolvă “primul și ultimul kilometru”. „Ultimul kilometru” este un termen folosit pentru a descrie etapa finală a deplasării persoanelor. Se mai foloseste termenul de „primul kilometru” dacă luam in calcul momentul plecarii.

 

 

 

Din păcate, “ultimul kilometru” este întotdeauna cel mai puțin eficient pentru oameni, sau chiar pentru întreprinderi, deoarece include până la 28% din costul total al mișcării și consumă mult timp și efort pentru ca oamenii să se miște. La urma urmei, pentru cei care nu își pot permite mașinile, transportul public nu poate transporta oamenii chiar în fața locului de destinatie. Cu toate acestea, o energie de 1Kw/h care este necesar unei masini să călătorească 1,2 km poate fi suficient pentru o călătorie de133 km cu trotinetele electrice Ezotron. Acestea permit autonomii de pana la 110 km cu o singura incarcare pentru modelele de top din seria Z, X, R si T. Transportul micro-mobil, precum trotinetele electrice, face “ultimul kilometru” mai eficient din punct de vedere energetic.

 

 

 

Mai mult, Boston Consulting Group spune că 35% din calatoriile persoanelor nu depaseste distanța de 3 km. Oamenii pot parcurge pe jos această distanță, dar este mult mai rapid să călătorești folosind  o trotineta electrica. În cele din urmă, trotinetele electrice oferă o soluție eficientă pentru acoperirea distanțelor scurte, indiferent dacă este vorba de naveta zilnică sau de efectuarea unor comisioane personale.

 

 

 

3. Ocupă mai puțin spațiu

Mașinile sunt un mijloc de transport preferat de majoritate. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba în viitor, deoarece mașinile devin mai puțin fezabile din cauza lipsei locurilor de parcare, a creșterii costurilor cu combustibilul și a costurilor suplimentare de parcare și de taxare.

 

 

 

Pe de altă parte, trotinetele electrice sunt portabile și economisesc spațiu. Nu este nevoie de un loc de parcare, deoarece pot fi ușor de depozitat lângă intrarea unui magazin, sub biroul dvs. sau plasat oriunde în interiorul casei. Trotinetele electrice sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care locuiesc în apartamente sau ansambluri rezidentiale, deoarece ocupă mai puțin spațiu și nu necesita un loc de parcare. Toate modelele de trotinetele electrice Ezotron sunt pliabile si portabile, ceea ce ofera posibilitatea posesorilor să le poată transporta si depozita cu ușurință

 

De asemenea, merită subliniat faptul că 95% dintre mașini sunt în mare parte neutilizate și că fiecare mașină ocupă de 10 ori spațiul necesar unei trotinete electrice. Aceasta înseamnă că reducerea numarului de automobile va duce la creșterea spațiul pe drumurile publice, pe trotuare și in zonele publice.

 

 

 

4. Petreceți mai puțin timp în trafic

În cele din urmă, investiția în trotinetele electrice reduce semnificativ timpul petrecut în trafic. Potrivit unui sondaj realizat de Household, Income and Labor Dynamics din Australia, oamenii petreceau in trafic facand naveta catre locul de munca în medie cu 3,7 ore pe săptămână în 2002. Totuși, aceasta timp petrecut in trafic catre locul de munca a crescut la 4,5 ore pe săptămână în 2017.

 

Trotinetele electrice Ezotron permit diminuarea semnificativa a acestui timp petrecut in trafic,facand naveta catre locul de munca castigand astfel cateva ore pe saptamana cu familia sau pentru activitati relaxante.

 

 

 

Distribuie

Produse asociate

comentarii (0)

Fara comentarii