Utilizarea, depozitarea si intretinerea trotinetelor electrice Ezotron pe durata anotimpului de iarna

Utilizarea trotinetelor electrice Ezotron in anotimpul de iarna, presupune asumarea riscului generat de umiditatea excesiva existenta in atmosfera. Totodata iarna strazile sunt stropite cu material anti-derapant, acesta fiind un compozit chimic, ce poate coroda materialele din care este compusa trotineta.

Performanta trotinetelor electrice Ezotron utilizate pe timpul iernii.

Trebuie stiut ca temperaturile scazute afecteaza mult performanta bateriei Li-ion, reducand cu pana la 50% performantele acesteia in anumite conditii extreme (temperaturi sub 5 °C).

Pentru a va asigura ca veti putea folosi trotinetele electrice Ezotron, indiferent de model si in anotimpul urmator, in aceleasi conditii de performanta, mentionam cateva aspecte importante referitoare la folosirea si depozitarea trotinetelor electrice pe perioada anotimpului de iarna. Dupa cum bine stiti, bateria necesita o atentie mai speciala pentru a-si mentine performantele si dupa sezonul rece.

 

Protejarea bateriei trotinetelor electrice Ezotron pe perioada depozitari lor pe un termen mai indelungat.

Bateria trebuie sa fie incarcata la 35%-50% din capacítate pe perioada depozitarii. Pentru a preveni o descarcare completa, la fiecare 30 de zile aceasta trebuie incarcata pana la 50% din capacítate

Un alt aspect important legat de baterie este ca aceasta trebuie sa treaca printr-un ciclu complet de incarcare si descarcare, dupa perioada de depozitare pe termen mai lung, deoarece este putin posibil ca voltajul sa fie afisat incorect dar prin aceasta metoda evitam aparitia posibilelor abateri.

 

Intretinerea trotinetelor electrice Ezotron pe perioada depozitarii in sezonul rece.

Trotineta elctrica Ezotron trebuie sa fie curata si uscata pe perioada depozitarii. In locatia de depozitare nu trebuie sa fie umiditate si este necesara o temperatura cuprinsa intre 15 °C si 25 °C.

Dupa fiecare plimbare se recomanda ca trotineta electrica Ezotron a fi stearsa atent cu o carpa moale de tip microfibra.

 

Folosirea trotinetei electrice Ezotron dupa o perioada lunga de depozitare.

Dupa pauza datorata sezonului de iarna, trotinetele electrice Ezotron trebuie tratate la fel ca si un produs nou, fiind necesar:

- Verificarea sistemul de franare

- Verificarea sistemului de iluminatre, a stopurilor si a semnalizarii.

- Verificarea sistemul de pliere

- Verificarea tuturor suruburilor.

 

 

 

 

Distribuie

Produse asociate

comentarii (0)

Fara comentarii