MAGAZINUL EZOTRON OFERA TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER LA TOATE MODELELE DE TROTINETE ELECTRICE.

La plasarea unei comenzi in magazinul nostru online www.ezotron.ro, poti alege intre optiunile de livrare de mai jos:

LIVRARE PRIN CURIER

Livrarea este GRATUITA pentru produsele din categoria “Trotinete Electrice” si contracost la produsele din categoria “Piese de Schimb si Accesorii”.

Timpul de livrare este de 1 zi lucratoare pentru produsele cu stoc existent, transportul fiind asigurat de firme de curierat rapid, respectiv FanCourier

O comanda depusa vineri dimineata se va livra Sambata daca nu exista Km suplimentari, in caz contrar se va  livra Luni in urmatoarea saptamana.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.

Daca ai ales o alta modalitate de plata – Online cu card bancar prin iPay sau Transfer Bancar – termenul de livrare se poate modifica in functie de momentul inregistrari platii.

Dupa finalizarea comenzii, fiecare client va putea vizualiza, direct in contul sau, numarul/numerele de urmarire al expeditiei (AWB) asociat/asociate comenzii sale.

Daca plasati o precomanda, veti fi informat telefonic sau prin email cu privire la data estimata pentru livrare in functie de momentul intrarii in stoc a produsului.

LIVRARE DE LA SEDIUL SC EZOTRON ELECTRIC SRL

Podusele pot fi ridicate de la Sediul Sc Ezotron Electric SRL in aceeasi zi, dupa inregistrarea platii.

La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:

  • Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate
  • Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate, imputernicire din partea firmei precum si o copie CUI a acestei societati.