VITEZA LIMITATA

Viteza trotinetei electrice Ezotron este variabilă, se poate atinge o viteză maximă de 95 km/h, in functie de model,  limitata electronic la max.25km/h pentru a se supune reglementarilor legii HG 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000. Potrivit Codului rutier, pentru vehiculele electrice care pot circula cu viteze sub 25 km/h.

Nu este necesar permis de conducere categoria AM

SISTEM FRANARE

Trotinetele electrice Ezotron dispun de frane pe disc clasice pentru modelele cu putere de la 350w-1600w, si de frane hidraulice la modelele cu putere de la1600w-5000w

BATERIE

Asigurati-va ca trotineta electrica Ezotron este oprita, apoi conectati incarcatorul extern la trotineta si conectati incarcatorul la priza electrica.

PRIMA INCARCARE! Este important sa incarcati complet bateria inainte de prima utilizare a trotinetei electrice.

Nu incarcati bateriile la temperaturi sub 5 grade C sau peste 40 grade C. Bateria se poate opri din procesul de incarcare.

Daca bateria nu este incarcata pentru o perioada lunga de timp, este posibil sa nu mai poata fi utilizata. O baterie complet incarcata se va descarca complet in 120 pana la 180 zile chiar si fara utilizare. Deteriorarile de aceasta natura nu sunt acoperite de garantie.

NOTA! Vă rugăm să încărcați bateria o dată la trei luni, chiar dacă nu mai utilizați trotineta electrică, pentru a menține bateria funcțională și a-i prelungi viața.

 

IMPORTANT! Incarcati intodeauna acumulatorul trotinetei electrice inainte de a fi complet epuizat.Incarcarea excesiva scurteaza durata de viata a bateriei.

 

TIMPUL DE INCARCARE AL BATERIEI

Utilizând o priza normală, timpul de încărcare  al bateriei pentru trotinetele electrice Ezotron este între 4-10 ore, in functie de model.

 

AUTONOMIE BATERIE

Se pot parcurge pana la 100 km cu o singura incarcare, in functie de model, avand in vedere ca autonomia poate varia in functie de greutatea calatorului, de stilul de condus, de teren, viteza vantului si de presiunea din pneuri.

Autonomia produsului este testata in spatiu inchis, cu o greutate de 65-70kg (1,75 m H), viteza constanta de 20-25km/h sau mod eco, temp exterioara 20-25 grade, vant sub 15km/h.

CURATARE TROTINETELOR

Inainte de a curata trotineta electrica Ezotron, asigurati-va ca aceasta este oprita si deconectata de la priza electrica. Inchideti portul de incarcare pentru a reduce sansele ca apa sa intre in aceasta zona, cauzand daune sau socuri electrice.

Indepartati murdaria sau praful cu o carpa umeda. Pentru murdaria care nu se curata utilizati o periuta si frecati zona  cu aceasta. Stergeti apoi cu o carpa umeda.

Nu utilizati alcool, benzina sau alte substante corozive pentru a curata trotineta.

Nu stropiti niciodata trotineta cu apa direct din furtun.

Depozitarea trotinetei se face in interior, intr-un loc uscat si racoros.

TEMPERATURA DEPOZITARE

Pe durata sezonului rece, nu depozitati produsele intr-un spatiu unde temperantura ambientala coboara sub 15 grade Celsius.

REVIZIE

Aduceti sau trimiteti produsele pentru revizie / mentenanta in sezonul rece sau atunci cand nu le utilizati o perioada mai lunga, astfel incat sa va bucurati de ele odata cu inceputul noului sezon

VERIFICARI PERIODICE

Verificati, si daca este cazul ajustati, presiunea in anvelope cel putin o data la 30 de zile.

EXPEDIERE PRODUSE

Curatati si ambalati trotinetele electrice Ezotron  corespunzator inainte de a le trimite prin curier la noi in Service.

GARANTIE

Pentru a va pastra dreptul oferit de Garantie, nu incercati sa reparati / demontati produsele in regie proprie.

Garanția trotinetelor electrice Ezotron este de 6 luni de la momentul achizitiei.

MASURI DE SIGURANTA

Purtati intodeauna echipament de protectie precum: casti de protectie cu certificate de siguranta, manusi, cotiere si genunchiere.

Nu circulati cu trotineta electrica pe terenuri accedentate, nepavate sau neuniforme. Nu circulati cu trotineta electrica pe suprafete inghetate, pe zapada sau pe apa.

Trotineta electrica Ezotron nu este potrivita pentru utilizatori sub 14 ani sau peste 60 ani. Minorii trebuie supravegheati atunci cand folosesc trotineta electrica.

Nu utilizati trotineta in timpul zilelor ploioase.

Evitati utilizarea trotinetei in timpul zilelor reci de iarna.

Nu utilizati trotineta atunci cand va aflati sub influenta alcoolului sau a substantelor interzise.

Inainte de a pornii la drum, verificati intodeauna daca toate piulitele si suruburile sunt pozitionate corect si in siguranta; verificati intodeauna presiunea din roti si daca anvelopele nu sunt uzate.Verificati intodeauna daca franele functioneaza corespunzator.

Este responsabilitatea dumneavoastra sa cunoasteti si sa respectati legile care reglementeaza utilizarea trotietelor electrice in Romania.