MOTOR

Trotinetele electrice Ezotron sunt dotate cu motoare pe magneti permanenti, cu curent continuu fără perii, amplasate in interiorul jantelor rotilor fata/spate la modelele cu doua motoare si in interiorul jantei rotii din spate la modelele cu un singur motor, folosind tehnologia militară.

Dezvoltand puteri nominale cuprinse intre 800W-6000W/trotineta motoarele Ezotron acopera o plaja completa de putere nominala, in conditii de eficienta si consum energetic redus de 13W/Km-19W/Km

Eficiente si fiabile, trotinetele electrice Ezotron folosesc cele mai puternice si fiabile motoare existente in momentul de fata in segmentul trotinetetor electrice, motoare HM, fie cu senzori Hall sau fara senzori Hall, oferind performante de top si senzatii intense, peste nivelul concurentei. Aceste motoare fac posibila atingerea unei viteze de pana la 110km/h,sprinturi extrem de rapide, cat si urcarea pantelor de pana la 55 de grade, ceea ce explica si filozofia noastra de a aduce experienta moto la nivelul trotinetelor electrice Ezotron.

SISTEM ELECTRIC, CONTROLERE SI BMS BATERIE

Ezotron utilizeaza in fabricarea trotinetelo electrice un sistemului electric avand la baza controlere J&P sau SineWave cu descarcare variabila de 20A-45A, cu puteri de la 48V-60V. Acestea sunt conectate la baterii Lithium-Ion, avand celule de tip 18650 sau 21700, cu capacitati totale/baterie de la 15.6Ah-38.4Ah, un voltaj de la 48V-60V si un BMS stabil cu descarcari intre 50A-80A.Toate acestea sunt conectate la un afisaj cu functie de computer avand un voltaj corespunzator, intre 48V-60V, adaptat la puterea controlelor si voltajul bateriei, afisaj ce ofera posibilitatea modificarii comportamentului trotineti prin accesarea setarilor de service P. Aceste specificatii permit sprinturi extrem de rapide, dar si viteze finale de pana la 110 Km/h si autonomii de pana la 120Km

TREPTE DE VITEZA

Toate trotinetele Ezotron sunt echipate standard cu trei trepte de viteza ce pot fi gestionate si utilizate din ecranul cu functie de computer al trotinetei.

SISTEM DE PORNIRE

Trotinetele Ezotron dispun de un sistem de pornire cu cheie si voltmetru, blocarea/deblocarea trotinetei din telecomanda cu alarma sau cu card bazat pe tehnologia NFC. Astfel este asigurata siguranta parcarii trotinetei pe perioade scurte.

SISTEM DE FRANARE

Trotineteie electrice Ezotron dispun standard de un sistem dublu de franare, atat mecanic cat si electric regenerativ. Franele mecanice fata/spate, fie hidraulice, sau frane pe disc pot fi gestionate de la manetele amplasate pe ghidon si functioneaza impreuna cu o frână electrica regenerativa a carei intensitate poate fi reglata din computerul trotinetei, oferind astfel distante de franare foarte scurte, in conditii de siguranta si confort

Utilizarea franelor hidraulice reprezinta un nou standard in segmentul trotinetelor, fiind un element imprumutat din domeniul moto si adaptat in vederea acoperirii necesitatii cresterii performatelor de franare avand in vedere performantele dinamice dezvoltate de trotinetele electrice Ezotron

SISTEM DE SUSPENSII

Trotinetele electrice Ezotron sunt standard echipate cu suspensii fata/spate.

Se utilizeaza suspensii cu amortizor si arcuri elicoidale (de tip Spring) sau hidraulice (pe ulei sau pe gaz) reglabile, de tip C sau furca, sau pe elastomeri, fata si spate, oferind astfel un confort sporit la traversarea denivelarilor, dar si o stabilitate ridicata in curbe si in linie dreapta, Astfel sistemul de suspensii a fost creat avand la baza experienta din segmentul moto, cu scopul de a spori dinamica trotinetelor electrice Ezotron, in conditii de confort si siguranta,

Aceste suspensii in combinatie cu pneurilor de 10 inch, 11 inch sau 12 inch, OnRoad sau OffRoad, de tip vacuum sau pneumatice cu camera, confera versatilitate trotinetelor electrice Ezotron, oferind performante ridicate atat pe asfalt cat si in teren accidentat, permitant chiar efectuarea de trasee OffRoad, si ridicand astfel standardul trotinetelor la un nivel superior.

AFIȘAJ ELECTRONIC

Trotinetele electrice Ezotron dispun standard de un afișaj de tip led color sau monocrom, avand voltajul cuprins intre 48V-60V, conectat la controlerele trotinetei, amplasat pe ghidon, ce vă permite să aveţi acces la toate informaţiile necesare: distanţă totală parcursă, viteza, nivelul bateriei şi temperatura, treape de viteza, sistem de iluminare. Totodata acest afisaj de tip led are functia de computer al trotinetei, cu ajutorul caruia se poate limita electronic viteza, utiliza si gestiona cele trei trepte de viteza, activa/dezactiva pilotul automat, activa/dezactiva functia Zero Start, posibilitatea  setarii intensitatii plecarii de pe loc, setarea intensitatii franei electrice regenerative, setarea dimensiunii anvelopei pentru afisarea vitezei si distantei parcurse corect, voltajul la care sa actioneze protectia bateriei(Cut Off) De asemenea acest afisaj de tip led dispune de conexiune USB ce permite incarcarea telefonul mobil in cazul in care acest afisaj nu este rezistent la apa.In cazul afisajelor rezistente la apa acest port USB nu exista. In cazul modelelor de trotinete electrice cu afisaj mare de tip led accesul la setarile de service ale trotinetei este restrictionat, setari ce sunt prestabilite din fabrica.

PILOT AUTOMAT

Puteți seta viteza constantă dorită în timpul utilizării și trotineta va reține aceea viteză fără a mai fi nevoie să fie apasata maneta de accelerație. Funcția poate fi activata din computerul trotinetei de unde poate fi ușor anulata in functie de optiunea utilizatorilor.

LIMITAREA VITEZEI

Viteza maximă de pana la 110 km/h, poate fi limitată la 25km/h pentru a se supune reglementarilor legii HG 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000.

Această funcție se activeaza/dezactiveaza din computerul trotinetei sau din controllerul trotinetei si poate fi anulata  de utilizatori pe propria raspundere.

ZERO START

Pornirea de pe loc se poate realiza prin impingerea trotinetei cu piciorul de pe loc și apoi motorul va porni. Această funcție sporeste siguranța în timpul folosirii.

De asemenea, aceasta functie poate fi dezactivata din computerul trotinetei, permitand demarajul direct de pe loc, extrem de rapid, la apasarea manetei de acceleratie, sporind intensitatea senzatiilor oferite.

CLAXON

Deoarece traficul este împărţit cu alţi utilizatori(vehicule, pietoni, bicicliști, persoane pe role), iar trotinetele electrice Ezotron vizeaza in special utilizarea in carosabil, acestea sunt echipate standard cu un claxon electric puternic, incorporat in far sau individual, adaptat pentru o astfel de utilizare. De asemenea unele modelele Ezotron sunt echipate cu sonerie mecanica.