MOTOR

Trotinetele electrice Ezotron sunt dotate cu motoare cu curent continuu fără perii, amplasate in interiorul roților fata/spate la modelele cu doua motoare si in interiorul rotii din spate la modelele cu un singur motor, aceasta fiind o tehnologie militară.

Dezvoltand puteri cuprinse intre 350w-5000w motoarele Ezotron acopera o plaja completa, in conditii de eficienta si consum energetic redus de 15w/km

Eficiente si fiabile, trotinetele Ezotron folosesc cele mai puternice motoare existente in momentul de fata in segmentul trotinetor, oferind performante si senzatii intense, peste nivelul concurentei. Aceste motoare fac posibila atingrea unei viteze de pana la 95km/h, cat si urcarea pantelor de pana la 55 de grade, ceea ce explica si filozofia noastra de a aduce experienta moto la nivelul trotinetelor electrice Ezotron.

TREPTE DE VITEZA

Toate trotinetele Ezotron sunt echipate standard cu trei trepte de viteza ce pot fi gestionate si utilizate din computerul trotinetei.

SISTEM DE PORNIRE

Trotinetele Ezotron dispun de un sistem de pornire cu cheie, sau blocarea/deblocarea trotinetei din telecomanda, situatie in care dispune si de alarma. Astfel este asigurata siguranta parcarii trotinetei pe perioade scurte.

SISTEM DE FRANARE

Trotinetei electrice Ezotron dispun standard de un sistem dublu de franare, atat mecanic cat si electric. Franele mecanice fata/spate, fie hidraulice, sau frane pe disc pot fi gestionate de la manetele amplasate pe maner si functioneaza impreuna cu o frână electrica oferind astfel distante de franare foarte scurte, in conditii de siguranta si confort

Utilizarea franelor hidraulice reprezinta un nou standard in segmentul trotinetelor, reprezentand un element imprumutat din domeniul moto si adaptat in vederea acoperirii necesitatii cresterii performatelor de franare avand in vedere performantele dinamice dezvoltate de trotinetele electrice Ezotron

SISTEM DE SUSPENSII

Trotinetele electrice Ezotron sunt standard echipate cu suspensii fata/spate.

Se utilizeaza suspensii de tip Spring sau tip C pe fata si suspensii de tip Spring pe spate. Acestea pot fi hidraulice sau pe gaz si dispun de arcuri elicoidale, oferind astfel un confort sporit la traversarea denivelarilor, dar si o stabilitate ridicata in curbe si in linie dreapta, Astfel sistemul de suspensii a fost creat avand la baza experienta din segmentul moto cu scopul de a spori dinamica trotinetelor electrice Ezotron, in conditii de confort si siguranta,

 

Aceste suspensii in combinatie cu pneurilor de 10 inch sau 11 inch OnRoad sau OffRoad, de tip vacuum sau pneumatice cu camera, confera versatilitate trotinetelor electrice Ezotron, oferind performante ridicate atat pe asfalt cat si in teren accidentat, permitant chiar efectuarea de trasee OffRoad, si radicand astfel standardul trotinetelor la un nivel superior.

AFIȘAJ ELECTRONIC

Trotinetele electrice Ezotron dispun standard de un afișaj de tip led, amplasat pe ghidon ce vă permite să aveţi acces la toate informaţiile necesare: distanţă totală parcursă, viteza, nivelul bateriei şi temperature. Totodata acest afisaj de tip led are functia de computer al trotinetei, cu ajutorul caruia se poate limita electronic viteza, utiliza si gestiona cele trei trepte de viteza, activa/dezactiva pilotul automat, activa/dezactiva functia Zero Start, posibilitatea  setarii intensitatii plecarii de pe loc. De asemenea acest afisaj de tip led dispune de conexiune USB ce permite incarcarea telefonul mobil.

PILOT AUTOMAT

Puteți seta viteza constantă dorită în timpul utilizării și trotineta va reține aceea viteză fără a mai fi nevoie să fie apasata maneta de accelerație. Funcția poate fi activata din computerul trotinetei de unde poate fi ușor anulata in functie de optiunea utilizatorilor.

LIMITAREA VITEZEI

Viteza maximă  de pana la 95 km/h, poate fi limitată la 25km/h pentru a se supune reglementarilor legii HG 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000.

Această funcție se activeaza din computerul trotinetei si poate fi usor anulata  de utilizatori pe raspunderea lor.

ZERO START

Pornirea de pe loc se poate realiza prin impingerea trotinetei cu piciorul și doar apoi motorul va porni. Această funcție sporeste siguranța în timpul folosirii.

De asemenea, aceasta functie poate fi dezactivata din computerul trotinetei, permitand demarajul direct de pe loc, extrem de rapid, la apasarea manetei de acceleratie, sporind intensitatea senzatiilor oferite

CLAXON

Deoarece traficul este împărţit cu alţi utilizatori(vehicule, pietoni, bicicliști, persoane pe role), iar trotinetele electrice Ezotron vizeaza in special utilizarea in carosabil, acestea sunt echipate standard cu un claxon electric puternic adaptat pentru o astfel de utilizare